Ingrediente:
• 300 g spanac Bonduelle, frunze tocate
• 150 g telemea
• 150 g bacon
• 1 buc ceapa
• 3 buc catei de usturoi
• 4 buc oua
• 1 buc ardei gras rosu
• 3 linguri de faina
• 1 legatura marar
• 2-3 linguri ulei
• 1 praf piper
• 1 praf sare
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se caleste in 2-3 lg de ulei. Se adauga spanacul congelat, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, si se caleste totul la foc mic 10 minute.
Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga telemeaua faramitata, galbenusurile batute, ardeiul tocat cubulete si mararul tocat fin.
Baconul taiat bucatele, se rumeneste putin in tigaie si apoi se adauga in compozitia de mai sus, impreuna cu albusurile batute spuma (ca la bezea) si 3 lg de faina.
Se amesteca usor, se pune totul in forme mici, unse cu unt si se da sufleul la cuptor pentru 45 de minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK
interesant articol merita incercat
RăspundețiȘtergereNicoleta as fi incantata sa incerci acesta reteta!
Ștergere