duminică, 4 ianuarie 2015
Salata de pui cu ciuperci
Ingrediente:
• 300 g ciuperci Bonduelle
• 400 g piept de pui
• 1 telina mica
• 3 morcovi
• 1 lamaie
• 5-6 linguri de maioneza
• 2 linguri ulei de masline
• sare
• piper.
Mod de preparare:
Fierbem pieptul de pui in apa cu mirodenii (dafin, piper boabe, ienibahar), apoi il lasam sa se raceasca.
Il taiem in fasii subtiri sau patratele.
Intr-o cratita putem 2 lg de ulei de masline si calim putin ciupercile. Le dam deoparte.
Curatam telina si morcovii. Le dam prin razatoare (mica sau mare – dupa preferinta).
Intr-un vas mai mare amestecam toate ingredientele. Stropim cu zeama de la o lamaie, adaugam maioneza, condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Se lasa la rece pentru 45-60 minute.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
interesanta reteta multumim o sa incerc si eu
RăspundețiȘtergerefoarte frumoasa prezentare ,trebuie incercata !:)
RăspundețiȘtergere