marți, 13 ianuarie 2015

Crema de peste afumat


Ingrediente:

• 1 conserva de sprot afumat (160g)
• 200 g branza de vaci
• 2 linguri ulei de masline
• 1 lamaie
• piper
• sare


Preparare:
Branza de vaci se lasa la scurs apoi se adauga cele doua linguri de ulei de masline. Puteti folosi un ulei de masline aromat. Este indicat sa folositi o branza moale/ cremoasa.
Se mixeaza pestele, se amesteca cu branza, se condimenteaza cu sare si piper. Tai lamaia pe jumatate si ii scoti miezul. Storci putina lamaie in crema de peste si amesteci bine.
Servesti crema in jumatatile de lamaie sau pe felii de paine prajita.


Pofta buna!

4 comentarii:

  1. usor de facut ,trebuie incercat..:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anita chiar e foarte usor de facut. Daca vrei sa o imbunatatesti adauga 1-2 linguri de branza mascarpone sa fie mai cremoasa sau presara putina boia de ardei afumata pentru un plus de aroma.

      Ștergere
  2. Offfff, mai Lili, tu ma pedepsesti sa stau numai la bucatarie???!!

    RăspundețiȘtergere