luni, 12 ianuarie 2015

Clatite cu spanac si sos de branza


 Ingrediente:
 • Foi de clatita: 14-16 buc
Sos:
• 150 g branza sarata(telemea), faramitata
• 250 ml smantana
• 60 g busuioc, tocat
• sucul de la ½ lamaie 
 Umplutura:
• 200 g carne de vita, tocata
• 250 g spanac fiert, tocat,
• un ou
• 60 g nuci taiate
• 60 g parmezan ras
• 3 g nucsoara
• ceapa
• sare, piper.

Mod de preparare:
Sotati ceapa tocata fin pana se inmoaie. Adaugati carnea tocata si prajiti bine. Amestecati cu spanacul si cu nucile si lasati sa se raceasca. Adaugati oul batut, parmezanul, nucsoara si condimentati dupa gust.

 Umpleti clatitele, acoperiti-le cu sos si branza rasa (50g).

 Sosul:
Incalziti smantana intr-o cratita si fierbeti timp de 2 minute. Adaugati telemeaua(100 g) si sucul de lamaie si amestecati bine. Puneti busuiocul si asezonati dupa gust. Se coc la cuptor timp de 20-25 min sau pana cand s-au rumenit bine.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu