Ingrediente:
• 240 g fasole rosie boabe Bonduelle
• 1 conserva de ton
• 1 fir de praz
• 1 buc rosie
• 1 buc ardei capia
• 1 buc lamaie
• frunze de salata verde
• creson (optional)
• sare
• piper
Mod de preparare:
Se scurge bine fasolea si tonul. Se curata prazul si se toaca marunt. Rosie de taie cubulete. Se spala frunzele de salata si se rup bucati. Ardeiul capia se taie rondele. Se amesteca toate ingredientele si se adauga putin creson. Se condimendeaza cu zeama de lamaie, sare si piper.
Pofta buna!
Legumele cu teaca (fasolele) reduc stresul datorita vitaminei B si a acidului pantotenic precum si a magneziului.
Tirosina, o componenta proteinica, face din peste un tonic ideal pentru nervi si creier.
Licopenul, substanta miraculoasa din rosie, lupta impotriva infectiilor.
Ardeiul capia are un continut ridicat de glucide fata de alte legume, ceea ce ne aduce un plus de energie.
Salata verde este un aliment de improspatare, de revigorare si de curatire a organismului.
Prazul este un recunoscut tonic al sistemului nervos.
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu