Rulourile cu sunca si carnati sunt o ispita pentru gurmanzi. Usor de preparat, dar si foarte gustoase, se potrivesc de minune pentru pranz sau pentru cina.
Ingrediente:
• 600 g piept dezosat de pui
• 6 felii sunca
•3-4 ardei capia
• 6 carnaciori de bere
• 2 linguri ulei de masline aromat
• 1 crenguta rozmarin
Mod de preparare:
Se curata pieptul si se taie în 4 bucati egale, pe care le bati cu ciocanul pentru snitele. Le presari cu sare si piper proaspat macinat. Coci ardeii, ii curati si ii lasi sa se scurga. Poti folosi si ardei de la congelator. Pe feliile de carne suprapui feliile sunca , ardei, carnaciori si rulezi totul. Daca pieptul de pui nu e suficient de mare poti sa tai carnaciorii de bere in jumatate pe lungime. Tai fiecare rulou in bucati de 2 cm, infingi bucatelele de rulou in betisorul pentru frigarui si stopesti cu putin ulei. Adaugi rozmarin tocat sau alta planta aromata. Le coci intr-o tava unsa cu ulei, la foc mediu, 25-30 min. Cu 5 minute inainte de a fi gata le-am stropit cu putin sos din miere de albine, lamaie si ulei de masline.
Puteti alege sa serviti aceste delicoase rulouri simple cu sos picant sau cu garnitura dorita.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu