Ingrediente: pentru 4 portii
• 8 oua, recomand ouale inimoase sau ochioase de la Agricola
• 60-80 ml maioneza, inseamna cam 3-4 linguri
maioneza e bine sa fie ceva mai fluida
• 1 lingura de mustar de Dijon
• 1 lingura de tarhon proaspat tocat
• 1 lingura fire de chives proaspete, tocate (sau ceapa verde)
• 2 lingurite de marar proaspat, tocat
• 2 sau 3 tulpini de telina dulce Apio, feliate subtiri
• sare
• piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Ouale se spala si se fierb tare.
Dupa ce au fiert puneti-le intr-un bol cu apa rece ca gheata si lasati-le sa se raceasca.
Tocati ierburile.
Decojiti ouale si taiati-le in bucati mici sau in felii.
Adaugati maioneza, mustarul, ierburile, telina, sare si piper proaspat macinat si amestecati-le bine pentru o omogeniza ingredientele.
Acoperiti vasul si lasati-l la frigider pana in momentul servirii.
Serviti salata de ou cu felii de paine crocanta.
PPS: Daca va place gustul picant puteti adauga fulgi de chili in maioneza.
Invitatii mei speciali Agricola - Creator de Pofta!
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK
Delicioasa❤❤❤❤
RăspundețiȘtergereMultumesc doamna scumpa!
Ștergere