Ingrediente:
• 200-250 g hribi
• 250 g pappardelle, am folosit paste La Molisana
• 2 linguri de ulei de masline
• 1 ceapa feliata subtire
• 1 catel de usturoi taiat in jumatate
• 40-50 g parmezan ras
• 100 ml smantana pentru gatit 32% grasime
• sare si piper
Mod de preparare:
Se incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare, se adauga ceapa si usturoiul si se soteaza pe foc mic 5 minute.
Se scoate si se arunca usturoiul, se adauga in tigaie ciupercile si se calesc la foc mediu, amestecand frecvent, pana se rumenesc usor.
Se incorporeaza smantana, se asezoneaza cu sare si piper, se acopera cu capac si se mai lasa 5-7 minute.
Intre timp se fierb pastele intr-o oala cu apa sarata clocotita, apoi se scurg, se adauga in tigaia cu sos si se mai lasa 2 minute pe foc.
Se transfera pastele intr-un vas pentru servit cald si se presara cu parmezan ras.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu