Ingrediente:
• 400 g carne de vita
• 200 ml supa de carne
• 100 ml vin alb
• 1 lingura de unt
• 2 linguri ulei de masline
• 1 crenguta de rozmarin
• cimbru
• boia de ardei iute
• nucsoara
• piper
• sare
• 1 buc dovlecel
• 2 buc ardei grasi copti
• 1 lamaie
Mod de preparare:
Se condimenteaza carnea cu cimbru, boia, piper, nucsoara, sare si se lasa la macerat la frigider. Dupa ce scoateti carnea din frigider o lasati cam 30 de minute, sa ajunga la temperatura camerei.
Intr-o cratita puneti untul la topit, adaugati firele de rozmarin, 2 linguri de ulei de masline si rumeniti putin carnea pe ambele parti. Adaugati supa de carne si paharul de vin si lasati la foc potrivit, pana se patrunde.
Spalati dovlecelul, il taiati felii pe lungime, il stropiti cu zeama de lamaie si il condimentati cu sare. Asezati-l pe gratarul bine incins si il intoarceti pe ambele parti.
Combinati dovlecelul cu ardeii copti si ii asezati sub forma de pachetele.
Pofta buna!
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu