marți, 23 iunie 2020

Invitatie la Mic Dejun!

Am avut bucuria sa fiu selectata de BUZZStore si Nestle Romania in campania de testare gratuita a noilor cereale Nestlé Cheerios OVAZ si Nestlé OVAZ MAR si SCORTISOARA.
Am incercat noile cereale in diferite combinatii de iaurt cu fructe.
Cerealele integrale sunt benefice pentru sanatatea noastra(vitamine, fibre, minerale). Iaurtul probiotic contine bacterii sau fermenţi benefici pentru organism, iar fructele sunt niște alimente-minune, contin multi nutrienti si putine calorii. Este combinatia ideala!
Iti ofera energie si satietate pentru o perioada mai lunga de timp. Puteti combina cerealele integrale si cu fructe uscate (caise, smochine, ananas, curmale, stafide etc) cu alune crude, migdale, arahide. Le puteti indulci cu miere de albine.
Posibilitatile sunt generoase.
• Pot constitui un mic dejun rapid
• Sunt consistente si potolesc senzatia de foame pentru cateva ore bune
• Nu contin arome artificiale si nu necesita timp de hidratare
• Sunt potrivite pentru intreaga familie, chiar si pentru cei care prefera un gust mai putin dulce
• cu un conținut de 91 % cereale integrale
• sursa de fibre
• 3g de zaharuri intr-o singura portie.
In cadrul acestei campanii am incercat o reteta simpla si buna, care ne aminteste multora dintre noi de copilarie.
Bunica sau mama cu siguranta a facut ciocolata de casa cu lapte praf, daruindu-ne momente de bucurie.
Cand faci ciocolata de casa, poti imbunatati reteta cu ingredientele care iti plac: ardei iute, ghimbir confiat, caise, fistic, coaja confiata de portocala... esti liber sa incerci ce vrei! Eu am incercat sa imbunatatesc reteta adaugand noile cereale Nestlé Cheerios OVAZ. Sunt multumita de rezultat.
Cerealele si-au pastrat textura, nu s-au inmuiat si impreuna cu merisoarele echilibreaza gustul dulce al ciocolatei. La urmatoarea incercare voi folosi o cantitate mai mare de cereale. Acest desert simplu poate fi mult mai bun cu ajutorul noilor cereale cu ovaz. Reteta o gasiti aici: Ciocolata de casa cu alune, merisoare si cereale Nestlé Cheerios OVAZ  Incercati combinatia care va multumeste!
Cerealele Nestlé OVAZ MAR si SCORTISOARA, le-am incercat cu lapte dulce. Combinatia lor ma duce cu gandul la zilele reci de toamna cand iti este dor de aroma marului cu scortisoara. O combinatie echilibrata si plina de savoare.
#buzzcheerios #noilecheeriosovaz, #nestlecerealeintegrale, #choosewholegrains
PS: Bucurati-va alaturi de cei dragi de benefiicile acestor cereale sanatoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu