marți, 22 martie 2016
Salata cu branza
Ce poate fi mai bun pentru inceperea unei mese decat o salata aromata, colorata si deosebit de gustoasa?
Ingrediente:
• 200 g sunca de curcan
• 100 g branza cu mucegai
• 100 g cascaval
• 1 ardei capia rosu
• 2 portocale
• frunze de salata
• 1 lingura de ulei de masline
• zeama de lamaie
• sare
• piper rosu zdrobit
Mod de preparare:
Spalam frunzele de salata, le uscam si le asezam intr-un vas in care dorim sa facem salata. Amestecam cascavalul taiat cuburi, sunca de curcan taiata suvite subtiri, cu ardeiul capia si cu bucati de branza cu mucegai.
Portocala o taiem felii dupa ce am indepartat coaja si pielita alba.
Separat, facem dressingul din sucul de la o jumatate de portocala, o lingura de ulei de masline, sare si cativa stropi de zeama de lamaie.
Asezonam salata si presaram deasupra cateva boabe de piper rosu zdrobit.
Pofta buna!
PS: o salata usoara si ispititoare
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu