Sfecla rosie lupta pentru sanatatea noastra si este la indemana oricui. Nu ai cum sa nu o iubesti!
Ingrediente: cantitatile sunt orientative
• 2 buc sfecla rosie
• 50 g seminte de floarea soarelui
• 2 linguri ulei de masline
• 1buc ceapa rosie
• sare
• piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Sfecla coapta in cuptor o dam prin razatoarea mica. Adaugam 2 linguri de ulei de masline, ceapa tocata marunt, semintele de floarea soarelui decojite si asezonam cu sare si piper.
Amestecam bine si lasam cateva minute la frigider, sa se intrepatrunda aromele.
Se prepara usor si rapid.
Pofta buna!
PS: puteti servi salata de sfecla cu paine prajita si crema de branza
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu