Ingrediente
• 250 g paste scurte (am folosit patratele mari, Arnos)
• 2 conserve de ton (am folosit RIO Mare in suc propriu)
• 1 gogosar murat in otet
• 100-150 g miez de nuca
• busuioc proaspat
• 100-150 ml smantana
• 100 g masline fara samburi
• ulei de masline extravirgin
• piper
• sare
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare, se stecoara si se pun intr-o salatiera.
Se adauga gogosarul taiat felii, pestele scurs, sare, piper dupa gust, miezul de nuca, maslinele si se amesteca usor, ca sa nu se sfarame. Asezati salata pe un platou apoi adaugati frunzele de busuioc.
Pofta buna!
PS: Se respecta timpul de fierbere recomandat pe ambalaj.
PPS: In momentul servirii, stropiti salata cu putin ulei de masline extravirgin sau adaugati smantana si amestecati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu