luni, 3 august 2015

Bomboane Rafaello cu lapte condensat


Dulce, usor de facut, fara coacere, gata in cateva minute. Combinam trei ingrediente si apoi savuram aceste minunate bomboane.

Ingrediente:
• 1 cutie de lapte condensat indulcit, 397 g
• 200 g nuca de cocos + 50 g nuca de cocos pentru decor
• 100 g migdale
Mod de preparare:
Amestecati nuca de cocos cu laptele condensat si omogenizati compozitia.
Lasati la rece pentru 30 de minute. Verificati compozitia, iar daca pare moale mai adaugati putina nuca de cocos. Luati putin din compozitie si modelati cu ajutorul palmelor o bila.
Introduceti in mijloc o migdala, modelati usor pana se acopera complet migdala, iar bomboana devine rotunda, apoi o treceti prin nuca de cocos pastrata pentru décor. Asta-i tot!
Pofta buna!
PS: Le puteti servi imediat, le pastrati la frigider sau le trimiteti celor dragi la pachet.
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK

2 comentarii: