vineri, 7 decembrie 2018

Titanium Chef KVC7320S - un „minunat creator de fericire”

Am avut bucuria sa fiu selectata de BUZZStore si Kenwood Romania in campania de testare gratuita a unui robot de bucatarie de ultima generatie: Titanium Chef KVC7320S.
Timp de 10 zile am pregatit mai multe retete, incercand sa descopar calitatile minunate ale acestui aparat.
Este cel mai bun robot de bucatarie cu care am avut placerea sa lucrez pana acum. M-a impresionat prima data prin eleganta. Cand il scoti din cutie nu ai cum sa nu observi cat de bine arata, designul modern si calitatea materialelor folosite.
Vasul de mixat si cele trei teluri (telul K, carligul de aluat si telul clasic ) sunt din otel inoxidabil. Capacitatea mare a vasului - de 4.6 litri - iti permite sa amesteci pana la 16 ingrediente in acelasi timp si sa faci o cantitate mai mare de aluat.
Accesoriile sunt foarte bine gandite si utile. Te ajuta sa te descurci cu usurinta.
Telul K este perfect pentru amestecare. Puteti face compozitia pentru biscuiti, fursecuri, checuri, prajituri si diferite tipuri de umpluturi. Carligul de aluat framanta in mod eficient aluatul. Cu el aluatul pentru paine, pizza, gogosi si cozonac este joaca de copii. Telul pentru albusuri, creme si frisca are o miscare de rotatie care acopera tot bolul. Frisca este ferma si isi pastreaza forma.
Cremele sunt aerate si pufoase. Mixeaza foarte bine cantitati mici sau mari de ingrediente. Il puteti folosi si la sosuri.
Bolul din sticla termorezistenta are 2l si este echipat cu lame detasabile din otel inoxidabil. Pregatiti usor un fresh, un cocktail de fructe sau supe-creme si sosuri pentru cei dragi.
Inima robotului este un motor puternic de 1500W. Ii simti puterea cand il vezi lucrand. Te fascineaza si iti da impresia ca nici nu depune efort. Motorul are o garantie de 10 ani in conditiile utilizarii zilnice. Iti ofera confort si siguranta. Este stabil, la o greutate de 11 kg.
Bolul de mixat se fixeaza foarte bine si nu sare in timpul operatiunilor. Are doua manere care il fac foarte usor de manevrat. Riscul de accidentare e minim. Daca accesoriile nu sunt fixate corespunzator, aparatul nu porneste.
Ca sa desavarseasca acest „minunat creator de fericire” au adaugat si o iluminarea interioara a vasului care iti permite sa vezi continutul intregului bol, sa urmaresti usor pregatirea preparatului.
Mi-a placut si capacul antistropire care are o deschidere larga ce iti permite sa adaugi usor ingredientele necesare fara sa opresti robotul. Nu exista riscul sa se imprastie stropi prin bucatarie.
Poti lucra si seara mai taziu. Este silentios, cu un nivelul de zgomot scazut. Nu-i deranjenjeaza nici pe cei din casa.
I-am admirat forta, precizia, eficienta si eleganta in etapele de procesare.
Dupa fiecare utilizare, robotul se curata. Accesoriile se curata usor cu apa si detergent de vase. Accesoriile pot fi curatate si in masina de spalat vase.
Cand alegem un ajutor in bucatarie, avem anumite asteptari. Ne dorim ca sa ne fie usurata munca si aparatul sa faca anumite operatiuni, sa indeplineasca anumite functii.
E bine sa fim informati si sa facem alegerea corecta. Mai multe despre robotii Kenwood gasiti aici: http://www.kenwoodworld.com/ro-ro/promo/home/robotii-de-bucatarie
Eu recomand Kenwood!
Nu ai cum sa nu-l doresti in bucataria ta. Este IMPECABIL!
Multumesc BUZZStore! Multumesc Kenwood Romania!
Va invit sa cititi si articolul: https://colectiederetete.blogspot.com/2018/12/titanium-chef-kvc7320s-bijuteria-din_7.html   Am prezentat toate retetele incercate de mine in cadrul acestei campanii minunate. Multumesc pentru vizita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu