luni, 13 noiembrie 2017

Cooking show national LKA Dr. Oetker 2-12 Noiembrie 2017

Intr-o bucatarie mobila, formata dintr-o statie de lucru - plita si cuptor electric Electrolux, un spider curb care imita o bucatarie si doua standuri am pregatit si oferit deserturi pentru degustare persoanelor care au dorit.
Am “impodobit” doua magazine cu aroma prajiturilor: Ovisim Grivita si Ovisim Stejari.
Au fost sase zile dulci, pline de bucurie, de emotie, de oameni frumosi si lucruri minunate. O adunare de prieteni dulci.
Am pregatit cate doua retete pe zi:
 • Turta dulce cu arome incredibile de scortisoara, cuisoare, ghimbir si portocala. Oricare ar fi modul in care o decorati gustul va fi la fel de savuros.
• Crème Ole cu gust de ciocolata si ghimbir, ornata cu fructe confiate.
• Inelus marmorat, impartit in felii de bucurie.
• Desert la pahar cu banane si migdale - usor de preparat; nu necesita coacere. Blat crocant de biscuiti, fulgi de migdale, cativa stropi cu aroma de migdala marocana si minunata crema de branza. Un amestec de texturi si arome care fac din acest preparat un desert special. Acesta reteta este pe spatele pliantului promotional "Cautam magia Craciunului! Oferim recompense!".
• Briose vanilate cu fulgi de ciocolata, ornate cu glazura de ciocolata, cu floricele din pasta de zahar, cu posibilitati atragatoare de combinare a ornamentelor.

• Tarte cu crema instant, multe fructe si sirop de capsuni.
Am avut ajutoare nepretuite in randul celor mici si promisiuni ca vor pregati pentru Mos Craciun turta dulce cu condimente de la  Dr. Oetker.
Nu au rezistat ispitei mirosului de turta dulce nici angajatii din magazine. E valabila zicala: Aroma umple casa si savoarea face sarbatoarea!
M-au bucurat doamnele care au revenit la stand sa ma intrebe cum am pregatit desertul pe care l-au degustat.Mi-au cerut sa le recomand produsele Dr Oetker folosite de mine si le-au achizitionat.
Deserturile Dr.Oetker sunt solutii simple la indemana oricui si pot fi preparate cu succes in orice casa. Mai mult decat atat: deserturile pot fi cadoul ideal pentru familie si pentru prieteni.
Promoteritele au daruit celor mici sortulete si saculeti pentru cadouri de Craciun  iar parinti si bunicii au primit odorizante de masina/ camera.
Pe langa interactiunile cu oamenii, si multumirea de a duce actiunea la bun sfarsit a reprezentat o adevarata recompensa.
Mi-am facut prieteni noi si asta e minunat!
Multumesc Dr.Oetker pentru sansa de a fi parte din acest proiect. Multumesc echipei cu care am lucrat: Alexandra, Alina, Alin, Ionela, Cristina-Gabriela. A fost o placere sa lucram impreuna!

Cateva din spusele celor mici:
 - E atat de buna incat as vrea sa mai iau una.
- Pot sa te pup? Nu am vazut o bucatareasca adevarata niciodata. Cum te cheama?
- Da-mi sa gust!
- Sa fac prajituri si pentru  Mos Nicolae tot cu aroma de turta dulce? Stii, el vine primul!
- Mai aveti turta dulce? Vreau trei pentru acasa….
- Mos Craciun e mai mare decat Mos Nicolae?
- O sa-mi fie dor de tine! … si lista poate continua.




6 comentarii:

  1. Ce frumos! Felicitări organizatorilor și făuritorilor de dulciuri! Felicitări, Lili Fedeleș! Din mainile tale nu se poate să nu iasă dulciuri irezistibile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Viorica! Multumesc pentru apreciere si pentru cuvintele frumoase.
      Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  2. Imi suna cunoscuta experienta ta Liliana!! Ma bucur ca am facut parte impreuna din acelasi proiect frumos!! Tare frumoase si aratoase ti-au iesit dulciurile!! Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O experienta frumoasa, pe care as repeta-o cu drag! Un proiect care m-a cucerit. Felicitari Mihaela!

      Ștergere
  3. O zâna care aduce fericire pe chipul celor mici! Felicitari Lili!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o placere sa lucrez cu cei mici.Fericirea si bucuria lor e molipsitoare. Multumesc Ramona!

      Ștergere