joi, 24 martie 2016

Masline umplute cu blue cheese


Rafinate, pline de savoare, maslinele umplute te indeamna sa le imparti cu prietenii.

Ingrediente: (cantitatile sunt orientative)
• 200 g masline verzi, fara samburi
• 80-100 g blue cheese
• 2 oua
• pesmet
• faina
• fulgi de chilli
 • 2-3 linguri de parmezan
• ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Taiem maslinele in spirala ca in imaginea alaturata.
Maruntim branza, facem niste chiftelute mici pe care le invelim in masline.
Procedam ca la snitel: le dam prin faina, prin ou, prin pesmet in care am adaugat cativa fulgi de chilli si 2-3 linguri de parmezan, apoi le mai dam o data prin ou si prin pesmet.
O sa obtinem o crusta frumoasa si crocanta.
Intr-o cratita punem cam 3-4 cm de ulei, il incingem si apoi prajim maslinele timp de 3-4 minute, pana capata o culoare aurie, frumoasa. Nu punem multe masline o data.
Dupa ce le prajim le lasam putin la scurs pe un servetel de hartie sa indepartam excesul de ulei, apoi le putem servi.
Pofta buna!
PS: cautati masline nu prea sarate si mai mari, sa le puteti umple usor
PPS: ca umplutura puteti folosi orice crema de branza, pasta de carne sau de peste.
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu