luni, 27 iulie 2015

Foietaj cu masline verzi

Iubim produsele de patiserie si mai ales foietajul. Indiferent daca facem o gustare sarata sau un desert delicios, foietajul reprezinta cea mai simpla solutie cand vrei sa gatesti rapid, iar rezultatul este fabulos. Enjoy!

Ingrediente:
• 1 pachet foietaj Bella
• 100 ml de ulei
• 200 g masline verzi cu ansoa
• sare grunjoasa.
Mod de preparare:
Lasati aluatul sa se dezghete si taiati-l in fasii de circa 2.5-3 centimetri latime.
Luati cate o maslina si o infasurati in fasia de aluat, dar nu prea strans. Daca e prea strans infasurata, la copt aluatul creste si are tendinta de a scoate maslina in sus.
Ungeti spiralele cu ulei, presarati sare grunjoasa si dati la cuptor pret de 15-20 de minute, sa se rumeneasca frumos.
Pofta buna!
PS: Nu ratati ocazia sa savurati o bere rece alaturi de aceste minunate spirale.
sursa: Bella
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu