duminică, 14 iunie 2015

Salata de porumb si cocos proaspat


Cateodata ii inteleg si pe vegetarieni. Gustos, sanatos, pur si simplu delicios…

Ingrediente:
• 1 conserva de porumb Sun Food
• 1 ceapa
 • 1 morcov
• ½ cana de cocos proaspat
• 1 ardei iute verde
• 1 legatura de patrunjel
• 1 catel de usturoi
• 2-3 linguri de ulei
• lamaie
• sare
• piper


Mod de preparare:
Incalziti o cratita. Puneti 2-3 linguri de ulei si cand e suficient de bine incalzit puneti o ceapa tocata marunt, un ardei iute verde maruntit si le unditi timp de 1 minut. Adaugati un catel de usturoi maruntit, amestecati. Adaugati un morcov dat pe razatoare si apoi continutul unei conserve de porumb.
Asezonati cu sare, piper proaspat macinat si lasati la foc mic cam 3-4 minute, neacoperit. Oprim focul si adaugam cocosul dat pe razatoare. Amestecati.

Presarati patrunjel verde tocat, putin suc de lamaie si serviti salata calda sau rece. Pofta buna!


PS: Folosind ingredientele pe care le-am avut la indemana am facut o salata de inspiratie indiana.


PPS: Am vrut sa-i dau un plus de farmec si am folosit pentru servire un vas special.



Multumesc Sun Food!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu