joi, 4 iunie 2015

Cordon Bleu cu salsa de mango

Din categoria: Simplu! Doar incalzesti!
Cordon Bleu cu salsa de mango este o combinatie perfecta, delicioasa, usor de preparat. Se potriveste de minune pentru o cina de vara in doi sau atunci cand musafirii suna la usa fara sa te fi anuntat inainte.

Ingrediente:
 • 270 g Cordon Bleu
 • 1 buc mango
• 1 buc ardei iute
• 2 buc ceapa verde
• 1 leg patrunjel
• 50 g alune sarate
• 1 lamaie
• 1-2 linguri de ulei de masline
• piper proaspat macinat
• cateva frunze de salata verde
Mod de preparare:
Pregatim portiile de Cordon Bleu respectand instructiunile de pe ambalaj.
Taiem mango in cuburi mici si il punem intr-un castron. Taiem ardeiul iute, inlaturam semintele si tocam marunt. Daca dorim o salsa dimanica, picanta, pastram nervurile si semintele de ardei. Taiem firele de ceapa. Alegem cateva frunze de salata verde. Le asezonam cu ulei de masline, adaugam zeama de lamaie si piper proaspat macinat. Daca fructul de mango nu este prea dulce adaugam o jumatate de lingurita de zahar. Tocam alunele si patrunjelul si le adaugam la salsa.
Pofta buna!
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu