luni, 15 iunie 2015

Cordon Bleu cu piure de mazare

Ieftina, sanatoasa, gustoasa, mazarea o poti pregati in orice anotimp. Insa acum e momentul ei cel mai bun. Delicioase si pline de savoare, micutele boabe de mazare, te indeamna sa le folosesti in retete gustoase.

Ingrediente:
• 1 cutie Cordon Bleu
• 300 g mazare verde
• 1 lingura de unt
• 3 linguri de smantana dulce
• frunzele de la o legatura mica de menta
• cativa lastari de mazare
• 1 lamaie
• sare
• piper
Mod de preparare:
Pregatiti bucatile de Cordon Bleu respectand instructiunile de pe ambalaj.
Puneti mazarea la fiert pentru 5 minute. O dati deoparte, o scurgeti, o clatiti cu apa rece si apoi o pasati cu ajutorul unui blender sau al unui robot de bucatarie. Adaugati sare, piper proaspat macinat, o lingura de unt, doua - trei linguri de smantana lichida pentru gatit si frunzele de la vreo 4 tije de menta.
Pasati mazarea mai fin sau mai gros dupa cum va este placul. Mie imi place sa gasesc si bucati intregi in piureul de mazare.
Adaugati zeama de lamaie, sare si piper daca mai trebuie.
Serviti alaturi de bucatile de Cordon Bleu.
Pofta buna!
PS: Te hranesti sanatos, ai pofta de viata!
PPS: Mazarea este o adevarata sursa de sanatate. Cordon Bleu sunt pline de savoare. Impreuna sunt o combinatie castigatoare.
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu