miercuri, 20 mai 2015

Piept de pui cu morcovi


O mancare simpla cu arome fine care se combina grozav. Asta-i tot!

 Ingrediente:
• 4 fileuri de piept de pui
• 1 conserva de morcovi tineri Bonduelle
• 2 legaturi de patrunjel
• 1 lingura seminte de pin
• 70 g cascaval
• 1 lamaie
• 3 linguri de ulei de masline
• sare
• piper

 Mod de preparare:
Speli carnea si o usuci cu un servet. O condimentezi cu sare, piper (si alte condimente dupa gust) apoi o inabusi in tigaie timp de 5-6 min pe fiecare parte, adaugand si sucul de la o lamaie. Scoti carnea pe un platou si presari deasupra coaja de lamaie rasa fin. Speli patrunjelul, il lasi sa se scurga il toci marunt , adaugi uleiul de masline, cascavalul ras, sare, piper si o lingurita de seminte de pin. Peste bucatile de carne (pastrate la cald) adaugi cu generozitate acest amestec de patrunjel.
Morcovii tineri sunt atat de fini si de gustosi incat nu trebuie decat sa-i adaugi alaturi de acest preparat si oaspetii tai vor fi rasfatati si incantati de aceste arome fine.
Pofta buna!


PS: Daca doriti sa folositi morcovi proaspeti in fiebeti timp de 10 minute. Ii scurgeti, apoi ii presarati cu ulei de masline, sare, piper, putin otet de vin alb sau rosu, cimbru, rozmarin si usturoi pisat si ii bagati la cuptor pana devin usor aurii. Morcovii copti isi pastreaza dulceata naturala.


Un comentariu: