vineri, 17 aprilie 2015

Tarta cu carnati de bere


Cand saptamana se apropie de sfarsit, iti zbora gandul la weekend. Voi cu ce bunatati va delectati?

Ingrediente:
• carnati de bere Caroli
• un pachet de foietaj
• 200 g cascaval
• 200 g telemea
• 200 g crema de branza
• 2-3 oua(2 la compozitie si unul pentru uns)
• 1lingurita seminte de chimen
• 50 g smantana
Mod de preparare:
Se scoate pachetul de foietaj de la frigider si se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.
Intr-un vas, se amesteca crema de branza cu branza telemea, cascavalul si smantana pana se formeaza o compozitie omogena.
Se pune hartie de copt intr-o tava sau se foloseste un vas termorezistent si se aseaza foaia de placinta in ea.
Se unge cu ou batut. Peste ele se adauga compozitia de branza.
Inainte de a se da la cuptor, se presara semintele de chimen si se adauga carnatii de bere Caroli.
Se lasa la cuptor aproximativ 40 de minute.
Se serveste cu granitura de legume facute pe gratar.
Pofta buna!
PS: Va recomand cremele de branza Delaco. Puteti folosi crema de branza natur sau pentru un plus de savoare incercati crema de branza cu usturoi sau crema de branza cu verdeata. Alegerea va apartine!
Daca ti-a placut aceasta reteta, urmareste Colectie de retete pe FACEBOOK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu